02/11/19 - 13:21h

“Bila si sramotna, ne možeš da pobediš tako…”

 

Trener Simone Halep pokušao je da motiviše rumunsku igračicu na pauzi između gemova, ali je ona ipak ostala bez polufinala na Završnom turniru.


Foto: Matthew Stockman/Getty Images Europe

Daren Kejhil pokušao je da “ubedi” Simonu Halep da može da pobedi Karolinu Pliškovu u trećem setu.

– Simo? Simo, pogledaj me. U poslednja tri gema bila si sramotna na terenu. Hajde, ne možeš da pobediš ovaj meč radeći ono što si radila u poslednja tri gema. Moraš da se smiriš, koncentriši se na teren. Pogubila si se ovde bez ikakvog razloga. Imaš šansu da definišeš sebe u ovom setu. – rekao je on i dodao:

– Zaboravi rezultat, kako ćeš da završiš ovaj meč? Na tebi je. Možeš da završiš energijom i koncentracijom na maksimumu ili možeš da nastaviš kao poslednja tri gema i da nemaš šansu za pobedu. Barem daj sebi šansu tako što ćeš se pribrati. Na tebi je. Sredi stav i pobedićeš, čvrsto verujem u tom. Imaš izbor ovde da se definišeš kao sportista i takmičar.

U trenutku kada je Kejhil sišao na teren, Halepova je gubila sa 3:2 u trećem setu, a do kraja nije uspela da preokrene rezultat, pa je Pliškova slavila sa 6:0, 2:6, 6:4 i plasirala se u polufinale.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Daren Kejhil, Simona Halep, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.