31/01/12 - 20:33h

Atmosfera u reprezentaciji je odlična, devojke se navikavaju na podlogu!

 

Srpske teniserke su u nedelju otputovale u Belgiju, a Jelena Janković je izjavila da je atmosfera u Fed Kup reprezentaciji odlična uoči mečeva prvog kola Svetske grupe.

Aleksandra Krunić i Jelena Janković

Fed Kup reprezentacija Srbije 4. i 5. febraura igra mečeve prvog kola Svetske grupe, protiv Belgije. Najbolja srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da su svi na okupu, da je atmosfera odlična i da se polako navikavaju na uslove. Objasnila je da je podloga brza i da treba vremena da se podloga oseti, ali da imaju još nekoliko dana da se adaptiraju, a ona misli i da će sve biti super.

Selektor Dejan Vranješ ocenio je da su pred ekipom važni mečevi. Dodao je i da će u narednih nekoliko dana uraditi sve da se što bolje pripreme, a i da je atmosfera u ekipi odlična, da se devojke trude i da naporno rade.

Za reprezentaciju će osim Jelene Janković igrati i Aleksandra Krunić, Bojana Jovanovski i sedamnaestogodišnja Natalija Kostić. Ana Ivanović je, kao što smo ranije pisali, odustala od ovih mečeva zbog napornih turnira na kojima je igrala ovog meseca.

( Tenis Uživo, Tamara Popov )

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Fed kup, Jelena Janković, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.