11/12/14 - 14:02h

Ana počela pobedom, Mikromaksi vode!

 

Srpska teniserka Ana Ivanović odigrala je prvi meč četvrtog turnira Međunarodne teniske Premijer lige! Srpkinja je u svom prvom duelu četvrtog kola savladala Slovakinju Danijelu Hantuhovu rezultatom 6:5, 9:3 u taj-brejku. U nastavku dana Anini Mikromaks Indijan Ejsizi nastavljaju meč sa Singapur Slemersima, a drugi će na teren Pat Rafter i Fabris Santoro, zatim će se igrati miks dubl, pa dubl i još jedan muški singl. U večernjem terminu na našem sajtu ćete moći da pratite i Novaka Đokovića.

Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Duel između Ane i Danijele protekao je u dobroj atmosferi, kao i svi u Premijer ligi, a Srpkinja se mnogo bolje snašla tek u taj-brejku, odigrala sjajno i u vremenu perdviđenom za završetak “trinaestog gema” uspela da osvoji devet poena, za razliku od Danijele Hantuhove, koja je došla do svega tri.

U nastavku susreta Mikromaks Indijan Ejsiza na teren će Fabris Santoro i Pat Rafter, zatim će se igrati miks dubl i muški dubla, a za kraj i jedan singl u muškoj konkurenciji.

U drugom dulkeu danas se sastaju domaćini ovog četvrtog, poslednjeg, turnira UAE Rojalsi na čelu sa Novakom Đokovićem i Manila Maveriksi za koje nastupa Žo Vilfred Conga, Novakov rival u dnašnjem duelu koji ćete moći da pratite na našem sajtu.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.