05/04/16 - 12:57h

Ana Ivanović se povukla iz reprezentacije!

 

Srpska teniserka Ana Ivanović odlučila je da završi reprezentativnu karijeru. Ovu vest potvrdila je i selektor našeg FED kup tima, Tatjana Ječmenica.

Jecmenica, Ivanovic, Jankovic

Jecmenica, Ivanovic, Jankovic

Kako se navodi, Ana je ovu odluku donela zbog velikog broja kritika koje stižu na njen račun i kada igra za reprezentaciju, ali i kada ne igra.

Ana mi je ranije ovog meseca poslala mejl u kojem mi je objasnila zašto ne želi više da igra za reprezentaciju Srbije, ali su čelni ljudi u Savezu pokušali još jednom da je ubede da se vrati u tim. Međutim, njena odluka se nije promenila. Jedino mogu da joj se zahvalim na svemu što je pružila reprezentaciji. Poštovaću odluku koju je donela i mogu samo da izrazim žaljenje jer bismo sa njom i Jelenom bili među jačim ekipama u Fed kupu i mogli bismo da pariramo svima. Ovako smo dosta oslabljeni Aninim neigranjem, ali to je njena odluka i mi možemo samo da je poštujemo. – rekla je Ječmenica za Blic.

Iako u FED kupu neće nositi dres Srbije, Ivanovićeva će ipak nastupati na Olimpijskim igrama u Riju ovog leta, jer je igrajući protiv Paragvaja prošle godine u Novom Sadu ”popunila kvotu” za olimpijsku vizu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Fed kup, Selektor, Srbija, Tatjana Ječmenica - Jevtić, Teniserke, Vesti


Komentari: 8

 
goran April 5, 2016 Odgovori

naka joj je srećan put,i da nas više ne zamajava patriotizmom

 
Ljubiša April 6, 2016 Odgovori

Kritike na njen račun su opravdane. Mnogo puta se pravdala bolešću a posle dva dana igra turnir. Više voli novac od svoje zemlje. Ono malo što je igrala to je bilo na silu. Želim joj da se bogato uda.

 
Zoran April 6, 2016 Odgovori

Hvala, za sve sto je ucinila dosad.To je njena odluka samo je mogla da saopsti otvoreno u razgovoru sa Tatjanom bez ljutnje na novinare i bilo kiga.Vreme je da se mladje
ukljuce u reprezentaciju.

 
nene April 6, 2016 Odgovori

Idiotizam….vidimo koliko jok znaci Srbija…da covek nikad ne stane na njenu stranu i ne navija za nju…ljidi moji

 
gandra April 6, 2016 Odgovori

napokon, sad mozda i pobedimo

 
mišo April 6, 2016 Odgovori

jadna je njena ljubav prema svojoj domovini odavno uvijek bila ,,,neka ide u njemačku igrati …jadnica

 
rodja April 6, 2016 Odgovori

Nije prisojno komentarisati odluku Ane Ivanović,naročito ne na ovakav način. Ona ima apsolutno pravo da ne igra za reprezentaciju i tu nema šta da se dodaje ili oduzima.
Medjutim imalo bi šta da se priča o odnosu teniske organizacije prema igračima i obratno, jer tu stvari nikako ne stoje kako bi trebalo, iza toga “brda ” se očito valja što šta , ili pak kao mnogo puta do sada , na delu su novinarske patke i patkice, jer ovde ništa nije dorečeno.

 
zorica April 6, 2016 Odgovori

Ja licno sam uvek volela da je gledam i bila mi je draga ali sama je kriva za negativne kritike a sramno je da se neko odrice svoje zemlje i porekla kao ona zar zbog udaje za svabu nezeli vise da igra za svoju zemlju misli da ce nemci da je vole sto puta da uzme njihovo drzavljanstvo on za njih ostaje stranac

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.