25/01/12 - 12:20h

Ana Ivanović ne igra za reprezentaciju u prvom kolu Fed Kupa!

 

Srpsku Fed Kup reprezentaciju očekuje meč prvog kola Svetske grupe sa Belgijankama. Trebalo je da i Ana Ivanović brani boje Srbije, ali je opet od toga odustala.

Ana Ivanovic, Getty Images

Ana Ivanović

4. i 5. februara reprezentacija Srbije gostuje Belgiji u prvom kolu Svetske grupe. Selektor Vranješ računao je na Jelenu Janković, Bojanu Jovanovski, Aleksandru Krunić, ali i na Anu Ivanović koja je odustala od ovog duela.
Ana kao svoje razloge za odustajanje navodi jako naporan mesec koji je imala učestvujući na tri turnira, kao i to da je tek ozdravila od virusa koji je zaradila u Australiji. Ivanovićeva je izjavila da su joj ove godine prioritet Olimpijske igre, da će učiniti sve da bude u vrhunskoj formi i da zato mora da preskoči neke turnire koji se održavaju u prvom delu sezone.

Belgiju će, ukoliko izađe u najjačem sastavu predvoditi Kim Klajsters. Ona je do sada odmerila snage sa dve srpske teniserke – Jelenom Janković i Anom Ivanović. Ipak, njen učinak je skoro stoprocentan. U dvanaest mečeva, Klajsters je imala jedanaest pobeda, a jedini poraz nanela joj je Jelena Janković.

(Tenis Uživo, Tamara Popov)

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Fed kup, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.