07/07/24 - 12:45h

Alkaras-Imber (14.40) – Gledajte direktan prenos

 

Alkaras u borbi za četvrtfinale.


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Prva dva tenisera koji će danas izaći na “Centarlni teren” Vimbldona od 14.30 biće Karlos Alkaras i Igo Imber. Nakon što se prošetao kroz prva dva kola bez izgubljenog seta, Španac je imao velikih problema u trećem kolu protiv Tijafoa. Dva puta je jurio set zaostatka, gubio je sa 1:2 i ušlo su taj-brejk četvrtog seta, ali tada Alkaras kao da je ubacio u “petu brzinu”. Dominantno je slavio u tajbrejku (7:2), a još ubedljiviji je bio u odlučujućem setu slavivši sa 6:2.

Branilac titule je tako prebrodio svoju prvu veliku prepreku na ovogodinjšem Vimbldonu i kao kroz čitavu karijeru ponovo je pokazao da zna kako da se izvuče iz neugodnih situacija.

Danas bi ponovo mogao da ima neugodan meč jer mu je rival Igo Imber koji je dosta dobar igrač na travi, o čemu svedoči osvoje titula u Haleu 2021. godine.

U prva tri kola svetski broj 16 je igrao promenljivo, baš se mučio sa Ševčenkom na startu turnira (3:2), ali nakon toga je odigrao dosta bolje protiv Van de Zandshulpa i Nakašime (izgubio jedan set).

Foto: Getty Images AsiaPac

Budite uz naš portal i gledajte direktan prenos meča!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Direktan prenos, Grend Slem, Karlos Alkaraz, Live Prenos, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.