20/06/17 - 11:42h

TENISKE NADE (u16): Srpsko finale u Makedoniji, trofej za Jevtića

 


Srpski teniser Nikola Jevtić osvojio je titulu na Tennis Europe takmičenju u Skoplju.


Nikola Jevtic

Tennispark Open 2017

Tennispark Open 2017 igran je u Skoplju, a takmičili su se dečaci i devojčice u kategoriji do 16 godina.

U polufinalu muškog singla Srbija je imala čak tri predstavnika. Uroš Jović nadigrao je Dražena Petrovića iz Bosne i Hercegovine sa 6:4, 2:6, 6:4, dok su Nikola Jevtić i Nikola Kijac igrali jedan protiv drugog, a Jevtić je slavio sa 6:3, 2:6, 6:3.

U finalu su snage odmerili Jevtić i Jović, a Nikola Jevtić, koji je bio postavljen za prvog nosioca, bio je bolji u izuzetno teškom susretu – 7:5, 6:7, 7:6. Nikoli je ovo treći Tennis Europe trofej ove godine.

Predstavnika smo imali i u finalu dublova. Luka Stefanović i njegov partner, domaći teniser Damjan Popovski, izgubili su u borbi za titulu od Makedonaca Jankulovskog i Radonjanina – 7:5, 6:2.

53° TORNEO AVVENIRE

Na turniru u italijanskom Milanu srpska teniserka Elena Milovanović igrala je polufinale. Elena je bila postavljena za četvrtu nositeljku, a na korak od finala zaustavila ju je sedma favoritkinja, Čehinja Darja Vidmanova – 4:6, 6:4, 7:5.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Elena Milovanović, Luka Stefanović, Nikola Jevtić, Srpske teniske nade, Teniseri, Teniserke, Turniri, Uroš Jović, Vesti


Komentari