24/10/16 - 22:01h

Singapur: Kuznjecova i Pliškova do pobeda

 


Danas su na WTA finalu u Singapuru igrani mečevi Bele grupe, a pobede su zabeležile Svetlana Kuznjecova i Karolina Pliškova.


Svetlana Kuznjecova

Svetlana Kuznjecova

Svetlana Kuznjecova se na Završni turnir plasirala kao poslednja, a na startu je savladala teniserku koja je WTA trku završila na drugoj poziciji, Agnješku Radvanjsku.

Meč je trajao skoro tri sata, a ruska teniserka koja je u Singapur došla sa trofejom iz Moskve, slavila je sa 7:5, 1:6, 7:5.

U drugom meču dana Karolina Pliškova je bila bolja od Španjolke Garbinje Muguruze. Njih dve su na terenu provele nešto više od dva i po sata, a Čehinja je slavila sa 6:2, 6:7, 7:5.

Posle prvog kola na prvom mestu u Beloj grupi nalazi se Karolina Pliškova, na drugom je Svetlana Kuznjecova, a potom Agnješka Radvanjska i Garbinje Muguruza. U drugoj rundi Pliškova će igrati protiv Radvanjske, a Kuznjecova će na megdan Muguruzi.

Na čelu Crvene grupe je Simona Halep, a prate je Anželik Kerber, Dominika Cibulkova i Medison Kiz. Ova grupa će utorak igrati mečeve drugog kola, a sastaće se Halep i Kerber, odnosno Cibulkova i Kiz.

Po dve takmičarke iz svake grupe prolaze u polufinale.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari