20/10/16 - 18:18h

Ponovo šokira: Kirjos propušta turnir zbog NBA Ol-stara!

 


Australijanac Nik Kirjos se povukao sa turnira u Roterdamu kako bi učestvovao na meču poznatih ličnosti tokom Ol-star vikenda u februaru naredne godine.


zimbio.com

zimbio.com

Kirjosu su njegove stasti važnije od profesionalizma. Tako se on ponaša kada je umoran ili mu je tenis nebitan kao u Kini. Nama to nije potrebno, pa smo odlučili da okončamo međusobni ugovor. Želimo najbolje tenisere na terenu. – rekao je direktor turnira Ričard Krajiček.

Zbog neprofesionalnog ponašanja u Šangaju, Kirjos je suspendovan na osam turnirskih nedelja, a kazna bi mogla da bude smanjena na tri ukoliko Australijanac pristane na posete psihologu.

Nik Kirjos nikada nije krio da voli košarku. Prošle godine istakao je da je voli više od tenisa, a kao dečak je nastupao i za košarkašku reprezentaciju Australije.

Mislio sam da ću tu napraviti karijeru, mnogo sam se trudio zbog toga sa 14 godina, a i sada kada povremeno igram pomislim da bih još uvek mogao, iako se bavim potpuno drugačijim sportom. – rekao je jednom prilikom teniser iz Australije.

NBA Ol-star vikend na programu je od 17. do 19. februara 2017. godine u Nju Orleansu, kada je planirana i završnica turniru u Roterdamu.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Nik Kirjos, Teniseri, Vesti


Komentari: 2

 
rade October 20, 2016 Odgovori

i ja bi otišao na all star vikend

 
marko October 22, 2016 Odgovori

al jbg brt ne mozes

Komentari