05/12/17 - 11:17h

Novak putuje kod Imasa u Marbelju

 


Pepe Imas kaže da još uvek sarađuje sa Novakom Đokovićem i da se na tom planu ništa nije promenilo prethodnih pet godina.


Twitter

Imas vodi akademiju “Ljubav i mir”, a tokom 2017. godine povremeno je pratio Đokovića na turnirima.

Iako ga mnogi smatraju uzrokom loše forme srpskog tenisera, njih dvojica će nastaviti da sarađuju i u novoj sezoni.

– Nastavljamo kao i do sada, ništa se nije promenilo. U poslednjih pet godina radili smo ovde, a ja idem na turnire kada nam odgovara i kada on oseća da sam mu potreban, ali i kada ja osećam da moje prisustvo može doneti nešto pozitivno. Uskoro će doći u Marbelju i biće ovde neko vreme. – rekao je Španac.

Pepe ima šta da kaže i onima koji njega smatraju krivim za Novakovu lošu sezonu.

– Ne želim da se branim, ali Novak nije moj život. Jadan bih ja bio da je to slučaj. Radim sa njim pet godina, ali pojaviće se novi momak, neki Hesus ili Karlos, i sa njim ću deliti sve ovo. Moj život zavisi od ličnog rasta… Kažem da radim s Novakom već pet godina, ali ljudi kao da ne slušaju – pogledajte koje je sve uspehe ostvario za tih pet godina. I da li je onda logično da sam ja kriv? Ne verujem, ali ponavljam, neću da se pravdam jer ljubav ne treba pravdati.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Pepe Imaz, Teniseri, Vesti


Komentari: 2

 
Sascha December 8, 2017 Odgovori

Pa jeste postigao uspehe da sa prvog mesta padne na 12-sto 🙂
Ma moram i ja da osnujem neku Sektu bre pa da nista ne radfim nego da ljustim ove sto imaju pare .
Evo onomad mi se pojavijo sveti Sisoje i kaze sto ne upotrebis tu tvoju Auru pa da prosipas po svetu fantazije i uzimas pare eto Lebami mi to reko sveti sisoje 🙂 .
E moj Djole daleko ces ti da doguras sa tim prevarantom ali daleko na dole u Tenisu a i pare ce nekad da nestanu.

 
Sascha December 8, 2017 Odgovori

Sta bi od onog Velikog Srbina sto kad god sam gledao njegov mec pre i posle se prvo prekrsti ono zainat dusmanima pa pocne da igra .
Boze Boze kako se Covek moze promeniti zao mije ali voleo sam Djoleta kao moje sinove i radovao se kad pobedjuje i nervirao se kad gubi ( lomijo Tv ) i daljinski .
ali sad ga ne prepoznajem vise !! steta sto ce propasti tako vrstan Sportista .
Ali sta cu ja sad moram navijati za nekog drugoga :-(.
Ipak Mu zelim sve najbolje u Novoj 2018-oj setice se nekad nas koji smo bili zu njega a i Pravoslavnog Krsta ali ja nikad vise necu za njega dizati tri Prsta.

Komentari