24/02/17 - 13:50h

Nadal se priprema za Akapulko daleko od očiju javnosti! (Video)

 


Španski teniser se priprema se za predstojeći nastup u Akapulku.


Twitter

Petu godinu za redom, po ustaljenoj navici, najbolji španski teniser u februaru nekoliko dana odmora provodi opuštajući se na Kozumelu – ostrvu u Karipskom moru sa istočne obale Meksika.

Uz to, Rafael Nadal takođe i trenira dva ili tri sata dnevno na terenima luksuznog kompleksa “Secrets Aura” daleko od medija i fanova. Ipak, mali broj srećnika koji su se ovde zadesili, bili su u prilici da gledaju trening španskog asa, koji se odvijao pod budnim okom trenera Francisa Roiga.

Ni put do terena nije ostao nezabeležen od strane radoznalih posmatrača:

Nakon ovoga, Nadal putuje u Akapulko, gde od utorka započinje takmičenje na ATP turniru iz Serije 500, a gde će ove godine, po prvi put, nastupiti i naš Novak Đoković.

Otvoreno prvenstvo Meksika jedan je od 13 ATP 500 turnira, koji se od 2014. godine igra na plavoj tvrdoj podlozi, a 20 godina pre toga održavan je na šljaci. 2007. Akapulko je dobio nagradu ATP Vorld tura kao najbolji turnir godine u svojoj kategoriji. Ove godine održava se od 27. februara – 4. marta, a titulu brani Austrijanac Dominik Tim.

Rafael Nadal je dva puta trijumfovao na ovom turniru – 2005. i 2013. Pre četiri godine, u španskom finalu da Davidom Fererom, Rafa je bio više nego ubedljiv.

Pogledajte:

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP u Akapulku, Rafael Nadal, Vesti


Komentari