11/02/17 - 21:52h

Monpelje: Gaske i Zverev u finalu

 


U finalu ATP turnira u Monpeljeu igraće Rišar Gaske i Aleksander Zverev.


zimbio.com

Iako su imali tri predstavnika u polufinalu, Francuzi neće gledati dva domaća igrača u borbi za trofej. Rišar Gaske je lako došao do završne predstave preko Benoa Pera, 6:2, 6:2, a Aleksander Zverev je posle velike borbe eliminisao Žoa Vilfreda Congu, 6:7 (6:8), 6:2, 6:4 nakon dva sata i 20 minuta igre.

Branilac titule je lako sačuvao savršen skor protiv zemljaka Pera, završivši posao za sat i osam minuta, dok je u drugom polufinalu viđena prava drama.

Zverev i Conga nisu blistali, kombinovano su imali više od 100 neiznuđenih grešaka, ali je Nemac bio sigurniji na poenima koji su igrani tokom njegovih servis gemova. Na kraju, Zverev je imao 15 osvojenih poena više od svog rivala i izborio priliku da se bori za svoju drugu titulu u karijeri (prvu osvojio prethodnog septembra u Sankt Peterburgu). ovo će biti njegovo četvrto ATP finale.

S druge strane, Rišar Gaske će pokušati pred domaćim navijačima da osvoji 14. trofej i odbrani titulu osvojenu prošle godine. On je tri puta bio najbolji na ovom turniru – 2013, 2015. i 2016.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandar Zverev, ATP u Monpeljeu, Rišar Gaske, Vesti


Komentari: 1

 
slobodan February 12, 2017 Odgovori

Koji bre Nemac? Zverev-Rus 100% . To što igra za Nemce nema veze sa rodom. Tu su pare u pitanju. Prestanite da pišete neistinu.

Komentari