12/02/17 - 19:11h

Karlović: Niko ne želi sa mnom da trenira!

 


Ivo Karlović se nije proslavio ove nedelje na ATP turniru u Kitu, ali je otkrio jednu zanimljivost, možda ćak i hendikep, koji ga prati tokom čitave karijere.


Ivo Karlović je, kao prvi nosilac, doživeo razočaravajući poraz u prvom kolu turnira takmičenja u Ekvadoru od Viktora Estrelje Burgosa uprkos čak 39 odserviranih aseva, a uoči samog meča dao je zanimljivu izjavu tamošnjim medijima.

Hrvatski veteran se požalio kako drugi teniseri sa tura ne žele da treniraju sa njim. Razlog? Njegov razoran servis i činjenica da se sa njim prekoputa mreže teško ulazi u pravi ritam.

Drugi igrači ne žele da treniraju sa mnom, ali ja nemam problem sa tim. Jednostavno ne žele, pa je moj trener Petar Popović taj kojeg uglavnom gledam s druge strane mreže. Ali još je i bolje što ne žele da treniraju sa mnom, jer se barem ne mogu naviknuti na moj stil tenisa – pojasnio je “Div sa Šalate”.

Inače, dominikanski veteran Viktor Estrelja Burgos, koji je eliminisao Karlovića na startu, stigao je sve do finala turnira u Kitu, gde će igrati protiv Italijana Paola Lorencija. Učesnik ovog takmičenja bio je i naš Janko Tipsarević (poražen u drugom kolu od Belušija)

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ivo Karlović, Vesti


Komentari: 1

 
Dejan February 12, 2017 Odgovori

Bravo vlktore inenade

Komentari