18/05/17 - 22:11h

Đoković: Blizu sam onoga što želim…

 


Nakon pobede nad Bautistom u trećem kolu mastersa u Rimu, svetski reket broj dva izjavio da je zadovoljan pruženom igrom.


Twitter

Novak Đoković je trijumfovao protiv Bautiste-Aguta u dva seta, i nakon meča nije krio zadovoljstvo igrom koju je pružio na terenu.

Protiv Bautiste je bila možda i najbolja partija na šljaci ove sezone, a i generalno poslednjih meseci. Sigurno da je rastanak sa mojim timom bio neka vrsta šoka za sve nas, radili smo zajedno deset godina. Ali , to je bilo i očekivano, razgovarali smo mesecima o tome i zajedno smo doneli tu odluku. Ali, sada nastavljamo dalje. To može da bude ključna tačka u mojoj karijeri, ali i ne mora, to niko ne zna. Ne znam ni da li će to na mene uticati pozitivno ili negativno, sada razmišljam samo o onome što mi pomaže da na terenu budem što bolji. Blizu sam onoga što želim da postignemprokomentarisao je Đoković.

Novaku je porodica velika podrška u Rimu, a sin Stefan ga je u sredu pre podne posetio na kraju treninga.

To je prvi put da sam ga doveo na teren, još je mali da bi stalno dolazio. Stefan u meni budi sve najuzvišenije osećaje i takvu bezuslovnu ljubav razumeju samo roditelji. Još uvek je mali, ali je vrlo interesantan jer je počeo da govori, da sastavlja rečenice, da pita. Zainteresovan je za sve. Svidelo mu se na terenu, malo je udarao lopticu, malo se igrao sa crevom, bio je to jedan zabavan dan – rekao je Novak.

U četvrtini finala najbolji srpski teniser igraće protiv Huana Martina del Potra, a meč možete pratiti u direktnom prenosu na našem portalu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters u Rimu, Novak Djoković, Vesti


Komentari: 5

 
sanja May 18, 2017 Odgovori

I ja sam zadovolj a i tvoji osmehom!

 
Kujo Novović May 19, 2017 Odgovori

Nole se polagano vraće u nekadašnju formu. Šta su razlozi ovog neočekivanog pada (zasićenost, tračevi oko sukoba sa roditeljima…), zna on i on će naći načina da to prevaziđe…
A, za mene lično i da sjutra okači “reket o klin”, ostaje jedna od najvićih ličnosti u poslednjih sto godina u istoriji Srba.
Srećno šampione.

 
Momo May 19, 2017 Odgovori

Važnije je njemu i svakom normalnom čovjeku što je dobio sina i očekuje kćerku nego da je osvojio još 10 mastersa ili da je prvak još 10 godina. Narod je ljubomoran, a bogami i sa malo inteligencije pa zato imamo i raznih komentara. Novak nije mašina i sve što mu se dešava normalno je, a uspjeh koji je postigao do sada Sbija neće imati vjerovatno vrlo dugo, dugo.

 
stana mil May 19, 2017 Odgovori

Djole svaka ti čast postigao si sve što si želeo u tenisu bravo i bravo

 
Saban May 20, 2017 Odgovori

Neka ti je ziv i zdrav i da bude na tatu, bravo majstore.

Komentari