22/06/17 - 10:08h

Beker: Život ide dalje…

 


U Sudu za bankrote u Londonu Bekerovi advokati nisu uspeli da pruže dovoljno dokaza da će on izmiriti dugovanja koja datiraju od oktobra 2015.


Twitter

Vlasnik šest grend slem titula (tri na Vimbldonu), 49 ukupno, olimpijski pobednik iz 1992 – Boris Beker, zatečen je odlukom suda u Londonu koji je proglasio bankrot zbog “značajnog dugoročnog duga”.

Stvarno sam iznenađen i razočaran što je bankarska firma Arbutnot Lejtam pokrenula ovaj proces protiv mene. Sudska odluka se odnosi na jedan sumnjiv dug koji je trebalo da otplatim za mesec dana! Veoma sam razočaran što moja molba da se ročište odloži nije naišla na razumevanje. Moje zarade su veoma dobro poznate i jasno je da i te kako imam sredstva da otplatim dugporučio je legendarni Nemac preko Tvitera.

On je naglasio da namerava da sve reši po hitnom postupku. A u međuvremenu…

Koncentrisaću se na moj posao, naročito na aktuelne dužnosti vezane za Vimbldon, BBC i druge međunarodne poslove. Što se tiče mojih navijača, onih koji me podržavaju i ovde prate, stvarno cenim sve vaše divne reči! U ovoj igri sam 32 godine i nameravam da ostanem još dugo u njoj. Znate kako kažu, “u Božjim ste rukama onog časa kada se nađete usred okeana ili ispred sudije”poručio je bivši trener Novaka Đokovića, uz opasku na kraju:

Život ide dalje!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Boris Beker, Vesti, Vimbldon


Komentari