24/08/16 - 23:17h

Beker nezadovoljan uslovima u Riju

 


Boris Beker, bivši teniser, sada trener Novaka Đokovića dobitnik je nagrade “Lichtgestalt des Jahres” koju dodeljuje nemački časopis ”Expres”.


Novak i Boris

Novak i Boris

Beker je na dodeli nagrade uputio kritiku za nemačke medije. On je istakao da je na televiziji previše fudbala, aludirajući na ne tako veliku zastupljenost tenisa u njegovoj rodnoj zemlji.

Takođe, trener Novaka Đokovića se požalio i na uslove na Olimpijskim Igrama u Rio de Žaneiru, na kojima je učestvovao u timu naše zemlje.

Novak Đoković i Boris Beker su u Olimpijskom selu boravili svega nekoliko dana pre početka takmičenja, a ni nakon toga se nisu predugo zadržavali u Riju, jer je Đoković poražen već u prvom kolu singla i drugoj rundi dublova. Najbolji svetski teniser nije javno iznosio zamerke na uslove u Riju, ali je njegov trener odlučio da otvoreno progovori o tome.

Toaleti u Olimpijskom selu su radili svakog drugog dana, voda u kupatilu je dolazila iz zida, a ne iz slavine. – rekao je Beker i dodao: Na sledećim Igrama bi više pažnje trebalo posvetiti sportistima, a ne sponzorima.

Osim priznanja “Lichtgestalt des Jahres” Beker je dobio i 10 000 evra, koje će uplatiti u dobrotvorne svrhe.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Boris Beker, Vesti


Komentari: 4

 
Gordana August 25, 2016 Odgovori

Sada mozes da trazis izgovore za njegovu losu igru

 
Vedo August 25, 2016 Odgovori

Suti budalo.

 
zaga August 25, 2016 Odgovori

Koja ova budala trazimo izgovore za najboljeg na svetu idiote !!!!!

 
Dejan August 26, 2016 Odgovori

Razmazeni milioner kome na turnirima pise monte karlo a ne Belgrade Serbia,Gordana je u pravu hteli mi da to priznamo il ne…

Komentari