03/07/24 - 10:36h

Švajcarci sumnjaju u Novakovu operaciju: “Da li je zaista imao operaciju ili je cela stvar bila samo blef?”

 

Švajcarski medij objavio tekst u kojem se postavlja sumnja u istinitost Novakove operacije!


Novak Djokovic

Švajcarski Noje Cirhe cajtung objavio je tekst pod naslovom: „Čudesno izlečenje Novaka Đokovića – sada i Srbija ima koleno nacije“. U tekstu se javno i jasno izražava sumnja da je Novak uopšte operisan, i to uoči ubedljivog nastupa u prvom kolu Vimbldona.

Po svim prognozama, šanse da Đoković nastupi na Vimbldonu bile su jako male, ali je on za izuzetno kratak period uspeo da se oporavi i spremi za treći grend slem sezone.

Na početku teksta, autor postavlja pitanje “Da li je zaista imao operaciju ili je cela stvar bila samo blef?”.

U članku se navodi da je 37-godišnji Srbin povredio koleno na Roland Garosu pre nešto više od tri nedelje i da je morao da odustane u četvrtfinalu protiv Norvežanina Kaspera Ruda, kao i da je rečeno kako je samo dan kasnije imao operaciju.

Operacije kolena su delikatne za tenisere, to je poznato ne samo u Švajcarskoj. Rodžer Federer je 2020. ozledio meniskus dok je kupao svoje ćerke, dan nakon poraza u polufinalu od Đokovića. Morao je na operaciju. Bio je to početak kraja njegove velike karijere.Đoković nesumnjivo ima izuzetne mišiće, što mu je sada možda pomoglo. Ipak, poslednjih dana u Vimbldonu su se pojavile sumnje da li je Srbin zaista operisan.

Te sumnje podgrejao je Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, koji je lokalnim medijima rekao da je razgovarao s Đokovićevim stricem Goranom i da mu je on rekao da Đoković nije bio na operacijipišu Švajcarci, i podsećaju da bi se evenutalnom titulom Novak izjednačio sa Federerom po broju osvojenih trofeja.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Grend Slem, Novak Đoković, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari: 1

 
Lidia July 7, 2024 Odgovori

Ma šta ih se tiče Novakovo koleno! Njegovo zdravlje, njegova stvar. Te, što se nije vakcinisao, te da li je operisao ruku, sad nogu a njemu ” puca prsluk” za mišljenje ostatka sveta. Nole, samo napred. I da si živ i zdrav još mnogo godina!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.