12/03/24 - 17:23h

Đoković na listi učesnika u Monte Karlu

 

Srbin je ovaj turnir osvajao 2013. i 2015. godine.


Neposredno nakon poraza od Luke Nardija u trećem kolu Indijan Velsa, Novak Đoković je rekao pred novinarima da će verovatno igrati i Masters u Majamiju koji počinje sledeće nedelje, ali da to nije definitivno i da takvu odluku neće donositi vruće glave, već sačekati dan-dva dok ne bude bio siguran šta želi.

Jasno je da je Novakov plan da ove godine igra samo najveće turnire, ali, s obzirom na loš početak sezone, nije nemoguće da će ga promeniti.

Ipak, treba ga očekivati na drugom, ali i na trećem Mastersu ove godine – u Monte Karlu.

Masters u Monte Karlu na programu je od 6. do 14. aprila i označiće početak dela sezone na šljaci.

Organizatori turnira su objavili preliminarnu listu učesnika, koju predvodi Novak Đoković. Na njoj je i Rafael Nadal, koji je od početka godine odigrao tek tri meča u Brizbejnu, ali ne treba sumnjati da ovaj Masters, koji je osvajao čak 11 puta, neće pokušati da izbegne.

Pored Novaka i Rafe, na listi su i Alkaraz, dvostruki šampion Cicipas, branilac titule Andrej Rubljov, pobednik Australijan opena Janik Siner i ostali top 10 igrača.

Što se naših momaka tiče, u glavnom žrebu naći će se još Miomir Kecmanović i Laslo Đere, ukoliko se oporavi od povrede na vreme. Dušan Lajović će najverovatnije morati u kvalifikacije.

Kompletnu listu učesnika pogledajte OVDE.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters, Masters u Monte Karlu, Novak Đoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.