07/04/24 - 12:13h

Novak o Zimonjiću: Kada se završi Monte Karlo, razgovaraćemo šta dalje

 

Novak Đoković je u razgovoru za L’Ekip“ govorio o saradnji sa Nenadom Zimonjićem.


Foto: Getty Images AsiaPac

Novak je nedavno završio saradnju sa Goranom Ivaniševićem.

Zimonjić se pridružio njegovom timu i biće sa Đokovićem tokom Monte Karla, ali još uvek se ne zna hoće li on i zvanično postati novi trener prvog tenisera sveta.

– Nenad je moj prijatelj dugo vremena. Bio mi je selektor u Dejvis kupu, zajedno smo osvojili ATP kup. Uvek smo imali dobru komunikaciju. Dopada mi se njegovo razmišljanje o tenisu, kako vidi moju igru i ostalih tenisera. Uvek mi je pomagao, bio mi je kao mentor, stariji brat. Uvek smo imali ovakav odnos. – rekao je Novak i nastavio:

– Bio sam u Beogradu kada sam počeo da treniram na šljaci. Pitao sam ga da li postoji mogućnost da bude sa mnom tada i tokom mastersa u Monte Karlu. Pristao je. Kada se završi ovaj turnir, razgovaraćemo šta dalje. Do sada sve je bilo kako treba, kao i uvek. Nešto novo i osvežavajuće.

On se osvrnuo za intervju koji je Ivanišević dao za Sportklub.

– Goran je sve odlično objasnio u poslednjem intervjuu. Obojica smo osetili da smo dali sve u našoj saradnji. Jednostavno, kucnuo je čas za promene. Uvek će ostati moj prijatelj i moje porodice. Rezultate koji smo postigli sami za sebe govore.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.