30/09/20 - 09:50h

Novak novinaru: Vidim da ti nisam omiljen

 

Nakon pobede u prvom kolu Rolan Garosa, Novak Đoković imao je zanimljiv razgovor na virtuelnoj konferenciji za novinare.


Tenis Uzivo live prenos Novak Djokovic

Getty Images Asia

Posle meča italijanski novinar Ubaldo Skanagata upitao je Novaka zašto opširno odgovara na svako pitanje – da li je to zato što želi da mu novinari postavljaju manje pitanja ili iz nekog drugog razloga?

– Hvala, to smatram komplimentom. Pokušavam da vam dajem materijal, ne vidimo se uživo pa nije lako komunicirati na ovaj način, ali moramo da ovo prihvatimo kao trenutnu realnost. Ne znam kako da shvatim tvoje pitanje… Ne znam da li si zadovoljan ili nisi zadovoljan mojim odgovorima. Ako hoćeš da skratim – skratiću. Reci mi, Ubi, znaš da si jedan od mojih omiljenih, kako god ti kažeš – biće. – rekao je Novak kroz smeh.

On je zatim istakao da na pozadini ispred koje sedi Skanagata, na kojoj se nalaze korice na kojima su Rodžer Federer i Rafael Nadal, nema njega:

– Znaš da si jedan od mojih omiljenih, ali vidim da ja nisam jedan od tvojih. U pozadini vidim dva zanimljiva lica i tu definitivno nema mene.

– Pošalji mi neku svoju dobru sliku – rekamu je mu je Skanagata na to, a Novak se nadovezao: – Uf, to je teško naći.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.