09/10/20 - 17:28h

Novak na meti kriminalaca, oglasio se advokat porodice Đoković

 

Advokat porodice Đoković, Goran Draganić, saopštio je da je podneta krivična prijava protiv, za sada, nepoznatih lica koja su lažno koristila ime Novaka Đokovića.


Source: Getty Images AsiaPac

Na sajtu na kom se promovišu kripto valute osvanuo je izmišljeni intervju sa srpskim teniserom, u kom je on pozvao ljude u Srbiji da ulažu u bitkoine.

– Obaveštavam javnost da su poslednjih dana društvene mreže i mediji, ponovo preplavljeni novim lažnim intervjuima i lažnim izjavama Novaka Đokovića u vezi navodnih poslovanja sa kripto valutama. Radi se o najozbiljnijim prevarnim radnjama, u ovom trenutku nepoznatih učinilaca. – naveo je Draganić i dodao:

– Podneli smo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu, Posebnom odeljenju za visokotehnološki kriminal. Očekujemo najhitniju reakciju nadležnih organa u pronalaženju učinilaca ovih prevarnih radnji.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
Sretenn October 9, 2020 Odgovori

Eh, kada bi bio samo on uzet kao lažni primer čoveka, koji se obogatio pomoću još jednog oblika piramide, tzv. poslovanja sa kripto-valutama. I druge poznate ličnosti iz svih svera biznisa i sporta se stalno vrte na nternetu, kao primeri ljudi koji su ulagali u to. Čudno da je te prevarante koji se bave takvim lažnim objavama teško uloviti? Ko je uplatio te objave?

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.