10/09/20 - 14:37h

“Najzanimljiviji igrači za gledanje? Novak MOŽDA u TOP 20”

 

Američki novinar Kristofer Kleri napisao je za “Njujork Tajms” listu TOP 10 najzanimljivijih tenisera.


Novak Djokovic

Na toj listi nema najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića. Kleri je naglasio da je srpski teniser možda u TOP 20, “zbog elastičnosti”.

Prvo mesto na ovoj listi zauzima Rodžer Federer, a iza njega su Denis Šapovalov, Rafael Nadal, Nik Kirjos, Stefanos Cicipas, Dominik Tim, Korentan Mute, Gael Monfis, Danil Medvedev i Fabio Fonjini. Kao “bonus”, na 11. mestu našao se Stan Vavrinka.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
Hissar September 14, 2020 Odgovori

Hahaha… koje su budale ovi ameri mere nema.. Etalon gluposti. Zaista su zanimljivi a posebno u međusobnim pobedama sa Noletom… Svi sa liste sem kvazi oda Kirjosa koji je uboo dva loša dana najboljeg. Čovek mora da bude značajno pomeren pa da napiše ovakvu budalastinu… Nadal je ispred Fedexa međusobno i po mastersima… Fedex je elitni igrač ali ima minus sa čak trojicom medju prvih 5 tako da realno ne može biti naj… Kakav je to naj koga tri momka deru u ne malom broju međusobnih mečeva većem od 100…Kako bilo ko može biti naj ako ima minus sa trojicom sem u svetu laži i prevara.. sve im je lažno od dolara do demokratije a jedina istina im je u sili nad nemocnima… Ali bliži se kraj zapadnoj pljački i može biti mnogo nogi po njih nego što zamišljaju.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.