07/09/20 - 17:23h

(VIDEO) Pravila nisu ista za Đokovića i Federera?

 

Većina poznavalaca tenisa, bivših legendarnih igrača, ali i aktivnih tenisera smatra da je diskvalifikacija Novaka Đokovića sa US Opena u potpunosti opravdana.


Izvor: USA Today

Istina, srpski teniser jeste povredio linijskog sudiju, ali potez je bio nenameran i bez prevelike agresije. Uprkos tome, supervizor i sudija su doneli odluku shodno praviliniku i eliminisali Đokovića sa turnira.

Čitavog dana govori se o tim pravilima. Ali, zar ona nisu važila na Rolan Garosu 2019. godine, kada je Rodžer Federer agresivnim ispucavanjem lopte u publiku udario jednog od igrača?

Ista pravila, čini se, nisu važila ni pre nešto više od nedelju dana, kada je Slovenac Aljaž Bedene na Sinsinati Mastersu na isti način kao i Novak, nenamerno i bez agresije, udario kamermana.

Dovoljno je samo pogledati ove dve situacije i shvatiti da u tenisu, očigledno, važe dvostruki arširi. Ovog puta cenu je platio Novak Đoković.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aljaž Bedene, Aljaž Bedene, Grend Slem, Novak Đoković, Rodžer Federer, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari: 2

 
MAMBA September 8, 2020 Odgovori

NOLE VIŠE NIJE PRST U OKU, NEGO KOLAC U GUZICI GLOBALISTIMA I MAFIJI, A ONI NE MOGU DA PODNESU DA JE SRBIN NAJBOLJI NA SVETU ZA SVA VREMENA. TAKO SU ZA “MILIMETAR” OKONČALI I KARIJERU MONIKE SELEŠ, SPORTSKI, NOŽEM U LEĐA, PA NIJE DISKVALIFIKOVAN NI SUDIJA, NI OBEZBEĐENJE NI ORGANIZATORI!!!
SMAKLI SU ONI I KENEDIJA, I BRATA MU, BOBIJA I M.M. I LEDI DI, KADA SU ZASMETALI MAFIJI.
NOLE SVE SI POSTIGAO, SVI TE VOLIMO, ČUVAJ PORODICU I BUDI NAM ŽIV I ZDRAV!!!

 
Carli September 11, 2020 Odgovori

U Sinsinatiju je I Nole pogodio takode nakon izgubljenog poena covjeka na tribini I izvinuo se I dobio samo opomenu. Bas kad I Bedene negdje I na istom turniru I nije izbacen.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.