02/02/20 - 21:47h

NAJAVA NEDELJE: Srpski teniseri na sva tri ATP turnira

 

Tri ATP turnira igraju se naredne nedelje, a Srbija će na sva tri imati predstavnike.


Source: Tom Dulat/Getty Images

ATP KORDOBA

Na turniru iz serije 250 u Argentini igraće Laslo Đere. Srpski teniser postavljen je za četvrtog nosioca i na startu će biti slobodan, a u drugom kolu čeka boljeg iz susreta Roberta Karbaljesa Baene i Pedra Martineza.

Ovo takmičenje igra se za ukupan nagradni fond od 610,010 hiljada dolara, a pobedniku će pripasti ček na 91, 625 i 350 ATP poena. Prvi nosilac je Argentinac Dijego Švarcman.

ATP MONPELJE

Filip Krajinović naredne nedelje igraće na ATP turniru u Monpeljeu. Srpski teniser na startu očekuje jednog od kvalifikanata, što bi mogao biti i Danilo Petrović koji se bori za glavni žreb.

U dublu će igrati Nikola Čačić, koji nastupa u paru sa Matom Pavićem iz Hrvatske.

Turnir u Monpeljeu je iz serije 250, a nagradni fond je 606,350 hiljada evra. Šampion će dobiti nešto više od 91 hiljade i 250 ATP poena. Za prvog favorita postavljen je 10. na planeti, Gael Monfis iz Francuske.

ATP PUNE

Viktor Troicki i Nikola Milojević putem kvalifikacija plasirali su se u glavni žreb ATP turnira u Puneu. Rival Troickog biće Sumit Nagal, a Milojević će igrati protiv Antoana Hoanga.

Nagradni fond ovog takmičenja iznosi 610,010 hiljada dolara, a osvajaču titule će pripasti ček na 91, 625 i 350 ATP poena. Prvi nosilac je Benoa Per iz Francuske.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP Pune, ATP u Monpeljeu, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Laslo Đere, Nikola Milojević, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.