05/10/20 - 23:07h

“Bila je veoma neprijatna situacija”

 

Novak Đoković je posle plasmana u četvrtfinalu Rolan Garosa odgovarao na pitanja novinara, a između ostalog, upitan je kako se osećao nakon što je pogodio sudiju lopticom.


Tenis Uzivo live prenos Novak Djokovic

Getty Images Asia

– O Bože, bilo je vrlo neprijatno. Zapravo, pokušao sam da pronađem linijskog sudiju i vidim da li je dobro jer sam video da je imao modricu na sličnom mestu gde ga je lopta pogodila. Nadam se da je dobro. Definitivno se nosio sa tim na vrlo jak i hrabar način. Ali, pogodio sam ga, jer sam bio vrlo blizu u momentu udarca. – rekao je Đoković i dodao:

– Zbog onoga što se dogodilo u Njujorku, ljudi će pričati o tome. ​​To se dogodilo i meni i mnogim drugim igračima u poslednjih 15 godina koliko sam na Turu. Puno sam takvih situacija video kada lopta rikošetira od reketa i okvira, pogodi nekoga na tribinama ili nekoga ko je blizu ili linijskog sudiju. Da, očigledno je bila veoma neprijatna situacija.

Iz sličnog razloga Đoković je bio diskvalifikovan sa US Opena, samo je ovog puta sudiju udario u toku poena, pa nije bilo nikakvih posledica za srpskog tenisera.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Novak Djoković, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.