10/06/21 - 22:55h

Beker: Glavni favorit i dalje je Nadal, ali vidim da i Đoković može da osvoji RG

 

Nemac Boris Beker rekao je da Novak Đoković ima šanse da osvoji ovogodišnji Rolan Garosa.


Beker

Novak i Rafael Nadal sastaju se u petak u polufinalu drugog grend slema sezone. Pre njih, polufinalni okršaj imaće Stefanos Cicipas i Aleksandar Zverev.

– Nije baš da sam vidovit, glavni favorit za mene je i dalje Nadal. Međutim, vidim i da Đoković može da osvoji turnir. Zverev i Cicipas su skoro u njihovom nivou sada. Samo je pitanje vremena kada će ih sustići. Sada je ptianje ko je mentalno najspremniji – mislim da će oni zajedno sa Danilom Medvedevom u narednim godinama osvojiti mnogo trofeja. Ne može Nadal večno da vlada Rolan Garosom, pitanje je vremena kada će naslednici doći. Zverev ima najveću snagu, ali ponekad može da bude suviše pasivan, mora više da rizikuje – napraviće više grešaka, ali će biti u boljoj poziciji da pobedi. – rekao je Beker.

Nekadašnji trener Novaka Đokovića prokomentarisao je igru srpskog tenisera tokom turnira.

– Đokovićev ritern je odličan na ovogodišnjem Rolan Garosu, mislim da je veoma dobar u svakom aspektu. Videlo se da u sebi drži mnogo emocija. Zbog takvih scena sam ponosan što sam deo ovog sporta. Teško je tokom pandemije biti teniser i svetski putnik.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Boris Beker, Novak Djoković, Rafael Nadal, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.