29/06/20 - 14:45h

Zverev razbesneo teniski svet, Kirjos ga kritikuje, Puj otkazao turnir

 


Aleksandar Zverev je svojim postupcima razbesneo teniski svet.


Source: Getty Images AsiaPac

Pre samo sedam dana Nemac se javno izvinio svima koje je doveo u opasnost svojim učešćem na ADRIA Turu, gde su neki od igrača zaraženi koronavirusom. Rekao je tada da će provesti 14 dana u samoizolaciji, međutim nije izdržao ni sedam.

Na društvenim mrežema pojavio se video snimak na kom se vidi Zverev, koji sa prijateljima uživa na jednoj svadbi.

Iako su kritike na račun Nemca stizale sa svih strana, najglasniji je bio Nik Kirjos.

– Ako imaš hrabrosti da objaviš ‘tvit’ u kome piše tvoje ime i reči da ćeš se samoizolovati 14 dana i izviniti se je*enoj javnosti… Bar imaj dostojanstvo da ostaneš 14 dana u izolaciji. Moj Bože… Budi sa devojkom 14 dana. To me je razljutilo, ovaj tenis me mnogo ljuti. – napisao je Australijanac.

Na svadbi sa Zverevom bio je i Francuz Luka Puj, koji je potom otkazao turnir na kom je igrao. Francuski teniser je učesnik UTS turnira na kojem igraju Cicipas, Tim i mnogi drugi, međutim prema saznanjima novinara Bena Rotenberga – Puj više nije deo turnira.

Novinar Hose Moron interesovao se šta na ponašanje Nemca imaju da kažu Rodžer Federer i njihov zajednički agent, Toni Godsik.

– Voleo bih da čujem šta povodom ovakvog ponašanje Saše Zvereva imaju da kažu Godsik i Federer. Podsećamo vas da je Nemac deo ‘Team8’, agencije koja zastupa Rodžera Federera. Ako je ono što ste uradili u Beogradu već naštetilo vašem imidžu, ono što se desilo u nedelju vas potpuno diskredituje. Ako tenis u narednim godinama treba da se osloni na Sašu Zvereva, onda molim Boga da bude milostiv.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Aleksandar Zverev, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.