28/05/21 - 13:26h

Verdasko: Ne znam kako sam uopšte mogao da igram

 

Španac Fernando Verdasko je nakon poraza u četvrtfinalu Beograda rekao da ima povredu lakta zbog koje nije mogao dobro da igra.


Verdaska je eliminisao Aleks Molčan rezultatom od 6:2, 6:0.

– Nisam mogao da igram zbog povrede lakta. Pre nekoliko dana su mi rekli da bol nije strašna, da su u pitanju kontrakcije zbog treninga, ali da nije ništa ozbiljno. Bilo je sve gore i gore iz dana u dan, nisam mogao da savijem lakat. Na zagrevanju nisam mogao da koristim forhend i da serviram. Poslednja dva dana bilo je teško, bilo je skoro nemoguće da se zagrevam pre meča. Išao sam kod fizioterapeuta, nisam ni znao kako uopšte mogu da igram. – rekao je Španac.

On je razočaran time što će možda morati da propusti Rolan Garos koji počinje za dva dana.

– Nisam imao vremena da odlučim, rekli su mi da idem na teren. U sredu sam bio opterećen time. Zašto sam trenirao sat i po? Mogao sam da se oporavljam za danas, to ne shvatam. Pre pre dana nije ništa ozbiljno, a sad možda propustim Rolan Garos. U svakom poenu sam stiskao zube. Tokom 17-godišnje karijere povukao sam se tek nekoliko puta. Ne volim da se povlačim, nije mi to lako, ne priliči mi. Zagrevao sam se misleći da će bol da nestane. On je igrao solidno, a ja nisam mogao da igram. Promašivao sam iz forhenda, nisam mogao da serviram jako i u toj situaciji je bilo teško igrati. Želim ovo da zaboravim i da vidim rezultate sa magnetne rezonance. Tužno je što ću najverovatnije propustiti Pariz. Dešava se, moram da ostanem pozitivan i nadam se da ću uskoro ponovo moći da se takmičim.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   ATP u Beogradu, Fernando Verdasko, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.