29/06/20 - 19:23h

“Veliki broj igrača je tražio da Đoković podnese ostavku, videćemo šta će se desiti”

 

Nekadašnji teniser Tod Vudbridž rekao je da je mnogo igrača tražilo da Novak Đoković da ostavku na mestu predsednika Saveta igrača.


Tod Vudbridz

– Ima mnogo toga da počisti, on je predsednik Saveta igrača ATP-a. Mnogi svetski mediji su ga napali zbog načina na koji je organizovao turnir. Bila je očajna ova nedelja za naš sport. – rekao je Vudbridž i dodao:

– On je lider igrača i nije postavio dobar primer. On će morati da uradi mnogo toga kako bi se vratio nazad. Veliki broj igrača je tražio da Đoković podnese ostavku, videćemo šta će se desiti.

Vudbridž je dao svoje mišljenje o US Openu, koji počinje 31. avgusta.

– Nije primio odluku US Opena koji je hteo da pokrene turnir, postavljena je velika barijera kod povratka tenisa. U Americi ima tri nedelje turnira, a onda odmah počinje sezona šljake. Guverner Njujorka Endrju Kumo je rekao da ta država veoma loše podnosi pandemiju, te da će svako morati u karantin. Šta to znači za tenisere koji dolaze iz inostranstva? Evropska unija je diskutovala o tome da ne pušta nikog iz Amerike. Ako si Evropljanin koji ide na US Open, ne znamo da li ćeš ići u karantin, a potom se vratiti na vreme za Rolan Garos.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Tod Vudbridž, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.