03/09/20 - 20:02h

US OPEN: Kecmanović pružio otpor, ali nedovoljno za pobedu

 

Srpski teniser Miomir Kemananović poražen je u drugom kolu US Opena.


M. Kecmanović3634
R. Bautista Agut6366

Source: Julian Finney/Getty Images AsiaPac

Miomira je nakon četiri odigrana seta eliminisao osmi favorit Roberto Bautista Agut iz Španije.

U prvom setu obojica su imali priliku za brejk. Miomir je dva puta propustio svoje šanse, dok je u četiri navrata spasio serivs, međutim to mi nije pošlo za rukom i peti put – Agut je napravio brejk, a tu prednost zadržeo je do kraja seta koji je dobio rezultatom od 6:3.

U drugom setu i jedan i drugi su bili sigurni na svojim servisima sve do osmog gema kada je Kecmanović trećom brejk loptom došao do prednosti od 5:3. U narednom gemu dva puta je morao da spašava brejk lopte protivnika, nakon čega je došao do set lopte, iskoristio je i sa 6:3 izjednačio rezultat u setovima.

Tokom treće deonice meča Španac je poveo brejkom u četvrtom gemu, Kecmanović je tri gema kasnije imao priliku da vrati servis, ali nije uspeo. Roberto je set priveo kraju rezultatom od 6:3.

Držao se srpski teniser i u četvrtom gemu. Odmah na startu spasao je tri brejk lopte. Agut mu je servis oduzeo dva gema kasnije. Najdramatičniji je bio deveti gem. Roberto je četiti puta bio nadomak toga da završi set sa 6:3, ali je Miomir uspeo da produži meč na još jedan gem u kome je Španac slavio prvom meč loptom sa 6:4.

Njegov narendi protivnik biće bolji iz duela RaonićPospišil.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Miomir Kecmanović, Roberto Bautista Agut, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.