15/07/20 - 20:30h

“Tokom karantina sam vredno radila, nadam se Rolan Garosu”

 

Francuska teniserka Kristina Mladenović rekla je da je veoma motiviše pomisao da bi ove godine mogla da igra na Rolan Garosu.


Kristina Mladenovic

Pariski grend slem premešten je sa maja na septembar zbog pandemije korona virusa.

– Posle svega što smo prošli, to je nešto u šta stvarno želim da verujem. Zato sam tokom karantina vredno radila svakog dana – za nekoliko meseci mogla bih da budem na Garosu i da igram važan i uzbudljiv meč. To je lepa pomisao i tera me da želim da izađem na teren. Ali i sama radost koju imam dok sam na terenu je prava i pokazuje mi koliko volim tenis. Čak se nadaju i publici na Garosu, što je dodatna motivacija. Nisam ni na trenutak pomislila da će u 2020. godini svi turniri biti otkazani. Još je mogo neizvesnosti, tenis je sport koji se seli iz mesta u mesto, igrači i igračice dolaze iz celog sveta… Strpljenje i pozitivnost, to su dve ključne reči za mene u ovom trenutku. – rekla je Mladenović.

Kristina je u karijeri osvojila jednu titulu, a najbolji rang na WTA listi joj je deseto mesto. Na Rolan Garosu najdalje je stigla 2017. godine kada je igrala četvrtfinale.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Kristina Mladenović, Rolan Garos, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.