28/06/21 - 19:01h

“To je zanimljiva informacija, ali nemam šta više da kažem o tome…”

 

Novak Đoković rekao je da je zadovoljan nakon meča prvog kola na Vimbldonu.


Getty Images AsiaPac

Novak je nakon izgubljenog prrvog seta u duelu sa Džekom Drejperom napravio preokret i slavio sa 4:6, 6:1, 6:2, 6:2.

– Bio je ovo jedan od najboljih mečeva, što se servisa tiče. Neko mi je spomenuo da sam izjednačio rekord koji sam postavio ranije ove godine na Australijan Openu. Ne bih mogao da budem zadovoljniji servisom. Na brzim podlogama, dobar servis mnogo znači. – rekao je Novak i dodao:

– Zadovoljan sam kako sam odigrao, naročito u drugom, trećem i četvrtom setu. Počeo sam bolej da riterniram. Mogu da budem zadovoljan.

Novinaru su Đokovića upitali da li je tača informacija da je Drejperov otac Rodžer bio u timu ljudi koji su 2006. godine pregovarali sa njegovim roditelje o prihvatanju britanskog državljanstva.

– Pročitao sam to. Ne znam ko je o tome razgovarao sa mojim ocem, da budem iskren. Bio sam iznenađen kada sam saznao da je tu bio i Džekov otac. To je zanimljiva informacija, ali nemam šta više da kažem o tome. To je bilo davno. Dobili smo ponudu, razgovaralo se o tome, ali vrlo kratko, jer moji roditelji nisu želeli da napuste Srbiju, iako je to bio veliki izazov u ekonomskom smislu. – kazao je on.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.