24/05/22 - 23:44h

“Sjajno za mene ako ne bude poena i postanem broj 1”

 

Danil Medvedev neće igrati na Vimbldonu, ali bi posle tog turnira mogao da postane najbolji na svetu.


zimbio.com

Vimbldon je suspendovao Ruse i Beloruse, ATP i WTA su Vimbldonu ukinuli bodove, a Novak Đoković će sa prvog pasti na treće mesto jer neće imati priliku da brani poene osvojene prošle godine. To bi posebno moglo da obraduje Danila Medvedeva, koji bi tako postavo prvi na svetu.

– Da budem iskren, kao što sam rekao poslednji put, voleo bih stvarno da igram na Vimbldonu. Volim Vimbldon. Volim da igram na travi. Igraću na travi posle Rolan Garosa. Ako ne mogu, pripremaću se za naredne turnire, pratiću šta se dešava. Ako nema poena, ako postanem broj jedan, sjajno za mene. Ako ih bude bilo i ako ne postanem broj jedan, neću biti razočaran. Šta je tu je. Ne mogu da promenim neke odluke, bilo ATP-a, bilo Vimbldona. – rekao je Rus.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Danil Medvedev, Grend Slem, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari: 1

 
Branko May 26, 2022 Odgovori

ATP TREBA DA RAZMISLI ZA SVAKO KO ZABRANI RUSE NA SVOME TRURNIRU ZBO ZACUDJUJUCIH ODUZIMANJA BODOVA. DA GA OTSTRANI SA SVOJKIH TURNIRA. A LJUDIMA KOJI SU OSVOJILI DA ODUZIMAJU BODOVE PO 20% NASREDNIH 5 GODINA. TO JE NAGRADA ZA IGRACE A VELIKA KAZNA PRESTIZNIM TURNIRIMA KOJI SE HVALE DA SU NAJVECI NA SVETU. VREME JE DA SE SKINU SA TE LISTE I DA GLEDAO TENIS SA DOSTOJANSTVOM AN NE POLITIUCKIM ODLUKAMA DOTSTANIMO POZNATE TENISER. I DA PROTEZIRAM OVE NOVE NADOLAZECE SNAGE. ONI MORAJU DA OJACAJU BAS OD OVIH TENISERA KOJU SU NA VRHU ZADNJIH GODINA. OVAKO SAM OSAKACEN BIT CE TENIS.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.