02/09/21 - 17:17h

Rotenberg priziva Novakovu diskvalifikaciju

 

Novinar “Njujork tajmsa” Ben Rotenberg ponovo je pokazao da nije fan Novaka Đokovića i da ne može da bude objektivan u svom poslu kada je u pitanju srpski teniser.


Getty Images AsiaPac

On je povlačenje Olge Danilović sa US Opena doveo u paralelu Novakom i mogućnošću da je Olga zaražena koronom, te da bi Đoković zbog toga mogao da bude diskvalifikovan.

– Povlačenje Danilovićeve je navedeno zbog medicinskih razloga. Čekamo dalja objašnjenja, ali vredi napomenuti da je isto objašnjenje iskorišćeno za Žila Simona, koji je bio u kontaktu sa osobom zaraženom koronom. Ako je to slučaj, odmah se čovek zapita da li bi jedan čovek koji juri grend slem mogao da bude pogođen ovim. – napisao je Rotenberg na Tviteru.

Rotenberg je u još nekoliko objajva napomenuo da je Novak, zato što nije vakcinisan, ranjiv.

– Teška situacija za Danilovićevu pred njen najveći meč u karijeri, nadam se da nije nikakva ozbiljna bolest. Što se Đokovića tiče, on je toliko bolji od svih ostalih da je pravilo o kovid vakcini njegova jedina pretnja kada je osvajanje US opena u pitanju. – naposao je i dodao:

– Uprkos Novakovom neverovatnom profesionalizmu, on je sebe ostavio ranjivim i u situaciji da može da mu se desi da završi US open ako je zaista nevakcinisan.

Olga je u međuvremenu objasnila da se sa turnira povukla zbog virusa koji nije povezan sa kovidom.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Novak Đoković, Teniseri, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.