06/04/20 - 19:37h

“Pod znakom pitanja je i da li će se igrati Australijan open”

 

Nekadašnji teniser Goran Ivanišević nije optimističan po pitanju nastavka ovogodišnje teniske sezone.


zimbio.com

Zbog korona virusa sezona je suspendovana i neće se nastaviti barem do 13. jula.

– Nestvarno. Šta drugo mogu da kažem. Posebno mi je žao što je otkazan Vimbldon jer je to turnir koji je kod mene uvek izazivao posebne emocije. Ali, šta je tu je. Život ide dalje, moramo da se borimo. Mislim da se ove godine tenis neće igrati. Moja najoptimističnija prognoza je da će igrači izaći na teren tokom Australijan Opena sledeće godine, a i to je pod znakom pitanja. Šta će se dogoditi u tom periodu i kakav će uticaj sve što se događa imati na svet tenisa? Biće jako nezgodno. Kako za igrače, tako i za trenere, organizatore turnira, zaposlene, za sve koji žive od tenisa. – rekao je Novakov trener za Sportske Novosti.

Ivanišević je na ceremoniji 18.jula trebalo da zvanično bude primljen u Kuću slavnih, ali sada je pitanje hoće li se ona održati.

– Gotovo je izvesno da će svećanost biti pomerena za 2021. godinu. Biće nas verovatno više koji će biti primljeni u Kuću slavnih, a jedino mi ostaje da budem strpljiv. I mislio sam da se nešto mora dogoditi kada sam ja primljen u Kuću slavnih, ali nisam baš mislio da će ceo svet stati. – rekao je on u šali

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Goran Ivanisevic, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.