13/02/21 - 10:36h

“Pitate me posle poraza da prokomentarišem Novakov meč, kakve to veze ima sa mnom?”

 

Srpski teniser Filip Krajinović iznervirao se kada su ga nakon meča pitali za Novaka Đokovića.


Source: Tom Dulat/Getty Images

Posle poraza u pet setova, Filipa su na konferenciji na novinare pitali da prokomentariše Novakov meč i povredu zbog koje je neizvesno hoće li igrati naredno kolo.

– Pitate me za Novaka i njegov meč? Kako ste to povezali, naša dva meča? Pitate me posle poraza da prokomentarišem Novakov meč, kakve to veze ima sa mnom? Naravno da ću odgovoriti, on je moj dobar i blizak prijatelj, ali čoveče, ja sam sada ovde, izgubio sam meč u pet setova i ti me pitaš o Novakovom meču. Izvini, ne razmišljam sad o Novaku. Gledao sam ga i znam šta se dešava, poslao sam mu poruku posle meča, nadam se da će se oporaviti i pobediti. On je naš heroj, želim mu sve najbolje. Izvinite opet, ali ovde se radi o meni. – rekao je Filip.

Krajinović je u duelu sa Medvedevim gubio sa 0:2 u setovima nakon čega je uspeo da dođe do izjednačenja, da bi peti set izgubio bez osvojenog gema.

– Medvedev je igrao dobro. Dobro je servirao i bio je agresivan, a moj servis nije radio i pravio sam neke glupe greške. On je to iskoristio. Došao je do dva seta prednosti, a onda sam bolje zaigrao. Bolje sam servirao, bio sam agresivniji, sigurniji, izlazio sam više na mrežu, bio sam opušteniji… Odigrao sam dobro ta dva seta. U petom setu je bio agresivniji i bolji i zaslužio je da pobedi. Jednostavno je bio bolji. Za mene je to bilo sjajno iskustvo, radujem se narednom turniru.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Filip Krajinović, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.