22/04/20 - 14:34h

Pismo bivšem broju 1: Nisam video sina dva meseca…

 

Na adresu Akademije Huana Karlosa Ferera stiglo je pismo jednog zabrinutog oca.


zimbio.com

Jedan otac čiji je sin zbog pandemije koronavirusa ostao “zarobljen” na Akademiji bivšeg broja 1, uputio je pismo Huanu Karlosu Fereru i zaposlenima. Njegovo pismo pročitajte u celosti:

– Ja sam otac dečaka koji je došao na Akademiju u septembru. On je sa sobom poneo sve snove i uverenja koje može da ima neko mlad. Nažalost, u martu, zbog COVIDa-19, deo njegovih ciljeva, turnira, turnira i sportskih uspeha je delimično umanjen.

Ali, sve stvari u životu imaju pozitivnu stranu i, nakon dva meseca koliko nismo mogli da vidimo našeg sina, sigurni smo da smo doneli pravu odluku početkom školske godine odlaskom u ‘Equelite’. Uprkos neizvesnosti, sigurni smo da nema boljeg mesta u kojem naša deca mogu da budu. Ova Akademija je ne samo mesto na kojem se uči tenis, već način života, životnih vrednosti i mesto gde dečaci i devojčice mogu da izrastu u dobre, zdrave i predane ljude.

Od dana kada je vanredno stanje objavljeno, vama nije bio problem da se ‘zaključate’ sa našom decom i napravite svoju porodicu. Ove reči su zahvalnost vama koji činite ovu izuzetnu grupu, to je moja zahvalnost i zahvalnost moje porodice.

Huanu Karlosu Fereru, Toniju Kaskalesu, Injaki, Loli, Ameliji, Karmelu, svim trenerima, kuvarima, učiteljima – zauvek ćemo vam biti zahvalni i, uprkos teškim vremenima, nastavićemo da se uzdamo u ovu sjajnu porodicu i ovo razumevanje života.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Huan Karlos Ferero, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.