30/10/20 - 10:31h

Oglasio se Zverev: Optužbe nisu istina; Olga: Ja ne lažem

 

Nemački teniser Aleksandar Zverev oglasio se nakon nedavnih događanja vezanih za njega.


Source: Getty Images AsiaPac

Najpre je pre nekoliko dana njegova bivša devojka Brenda Patea rekla da očekuje dete i da je Nemac otac, ali da ne pomišlja na dvojno starateljstvo.

– Poslednjih nekoliko dana je bilo veliki izazov za mene. Postaću otac sa 23 godine i radujem se tome što ću dobiti dete. I pored toga što Brenda i ja nismo više zajedno, imamo dobar odnos i preuzimam odgovornost kao otac. Zajedno ćemo voditi računa o toj maloj osobi koja će porasti. Neću ništa osim toga da iznosim u javnost, to su moje privatne stvari. Siguran sam da Brenda i ja možemo da se snađemo u tom polju bez uključivanja medija. – napisao je Saša na društvenim mrežama.

On je zatim odgovorio na optužbe Olge Šaripove, takođe bivše devojke, koja je rekla da ju je fiziški zlostavljao.

– Uz to, tu su i neosnovane optužbe moje bivše devojke Olge Šaripove koje sam danas pročitao u medijima. To me je veoma rastužilo. Poznajemo se od kada smo bili deca i mnogo toga smo prošli zajedno. Veoma mi je žao što daje takve izjave. Njene optužbe jednostavno nisu istina. Bili smo u vezi, ali ona se završila pre mnogo vremena. Ne znam zašto Olga sada iznosi ovakve optužbe. Nadam se da ćemo naći način da razgovaramo na odgovoran i odgovarajući način.

Šaripova se ubrzo oglasila ponovo i poručila Nemcu:

– Moja priča je tek započela. Ne znam da li to sam pišeš ili onaj ko vodi tvoj Instagram. Do sada nisu imao hrabrosti direktno da mi odgovoriš. Jer ne lažem, a oboje to znamo. Ne bojim se da kažem istinu, zar ne?
Želim da pokažem svim muškarcima koji sebi dopuštaju da se odnose loše prema ženama da nismo neka vrsta ukrasa, nismo +1, nismo lutke sa kojima se može postupati na bilo kakav način. I ako si mislio da ću nakon svega što sam prošla u toj vezi ćutati, onda si pogrešio. Nisi mogao lično da odgovoriš na moja pitanja. Morala sam ovo da učinim.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Aleksandar Zverev, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.