02/09/21 - 19:15h

Novak pritekao u pomoć italijanskom teniseru

 

Trener Lorenca Musetija, Simon Tartarini, otkrio je da je Novak Đoković pritekao u pomoć italijanskom teniseru.


Novak Djokovic

Naime, u Njujorku vladaju loši vremenski uslovi, te je zbog toga Lonencu bio potreban zatvoreni teren na kome bi mogao da trenira pred meč drugog kola.

Novakov trener Eduardo Artaldi takođe je Italijan. On je u razgovoru sa Musetijevim timom saznao za ovaj problem i ponudio da mladi teniser dođe u zatvoren objekat u Nju Džersiju gde svoje treninge odrađuje Đoković.

– Juče smo razgovarali sa Artaldijem (Đokovićevim menadžerom) o lošoj vremenskoj prognozi, a onda je on predložio da odemo i treniramo sa njima, jer na sreću oni imaju zatvoreni teren. Ideju su odmah prihvatili i Vajda i Nole. A sada smo na ovom prelepom mestu u Nju Džersiju, vili sa ogromnim parkom i zatvorenim terenom, u vlasništvu privatnika koji bi se mogao definisati kao imućan. – rekao je Tartarini kroz osmeh.

Novak se već jednom želeo da pomogne Musetiju, kada mu je pri odlazak na Vimbldon ponudio vožnju privatnim avionom kako tamo ne bi bio u obaveznom karantinu.

– Istina, na kraju smo to drugačije rešili, ali zapravo je naš odnos odličan, pre svega zahvaljujući Marku Paničiju (kondicionom treneru), koji mi je veoma drag prijatelj. Ali i mi smo u odličnim odnosima, kao što sam vam rekao, takođe sa menadžerom Eduardom Artaldijem. Naravno, može se dogoditi da je meč u Parizu uticao na Đokovićevo razmatranje Lorenca.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Lorenco Museti, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.