03/09/20 - 16:31h

“Novak ne mora da brine o drugima, ali on to čini, ja mu se divim”

 

Nemački teniser Aleksandar Zverev govorio je novom udruženju teniskih profesionalaca koje je Novak Đoković osnovao zajedno sa Vasekom Pospišilom.


Daily Express

Đoković i Pospišil osnovali su udruženje nakon što su se povukli iz Saveta igrača.

– Nisam još potpisao pristupanje novom udruženju, ali mislim da je sjajno što igrači žele da se okupe oko ideje. Sviđa mi se što ćemo tako biti još više ujedinjeni. Ako neko želi da pristupi tom udruženju, to je njihova odluka, ali ja moram da odam priznanje Novaku i Vaseku, naročito Novaku. On je prvi igrač sveta i zaradio je dovoljno novca, ali mu to nije bitno. On ne mora da brine o tome kako je drugim igračima, ali on to i te kako čini. On brine o stanju u celokupnom sportu i zaista mu se divim što je odvojio svoje vreme da bi razmišljao o takvim stvarima. Iskreno, u svojoj poziciji, on to ne mora da radi. Prosto, može da se opusti i da se odmara. Međutim, on brine o drugim igračima, a ja mislim da je to sjajno. – rekao je Zverev na konferenciji za novinare.

Saša se trrenunto takmiči na US Openu na kome se plasirao u treće kolo pobedom nad Brendonom Nakašimom, a naredni protivnik biće mu Adrijano Manarino.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Aleksandar Zverev, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.