26/02/20 - 18:04h

“Navijači su nezahvalni, boli me k**ac…”

 

Australijanac Nik Kirjos izviždan je na turniru u Akapulku.


zimbio.com

Iako je pokušao da odigra meč prvog kola protiv Uga Erbera, zbog povrede ručnog zgloba zatražio je medicinsku pomoć posle samo nekoliko gemova, a onda je odlučio da preda meč nakon što je prvi set izgubio sa 6:3.

Kirjosa, koji je u Akapulku branio trofej, publika je po izlasku sa terena pozdravila zvižducima, ali ga to nije mnogo pogodilo.

– Nisam zdrav, pokušao sam da igram, trudio sam se, pričao sa novinarima, pomagao. Pokušavao sam da ponudim navijačima malo tenisa, ali oni su nezahvalni, tako da me iskreno boli k**ac. – rekao je na konferenciji za medije, na kojoj se pojavio sa ledom na ruci, a onda objasnio u čemu je problem:

– Imam problema sa zglobom poslednjih nekoliko nedelja. Posle Australijan opena sam uzeo nedelju i po dana slobodno, a onda sam opet počeo da udaram lopticu. Počeo sam da osećam zglob, nisam igrao prošle nedelje u Delrej Biču. Ipak sam došao ovde, mislio sam da ću moći da igram, ali moj zglob nije bio spreman. Osetio sam to prilikom svakog bekhenda. Nakon sjajne prošle godine, bilo mi je teško što moram da se povučem.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP Akapulko, ATP u Akapulku, Nik Kirjos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.