04/04/20 - 17:36h

Halep: Otkazivanje Vimbldona gledam sa pozitivne strane

 


Rumunska teniserka Simona Halep rekla je da sa pozitivne strane gleda na otkazivanje Vimbldona usled epidemije korona virusa.


Foto: Matthew Stockman/Getty Images Europe

Simona je na prošlogodišnjem londonskom grend slemu osvojila titulu, što znači da će sada još jednu godinu btii aktuelna šampiona ovog turnira.

– Otkazivanje Vimbldona gledam sa pozitivne strane, sada sam dve godine šampionka. Dakle, moram da nosim tu titulu godinu dana duže, a to je tako dobra stvar. Uzbuđena sam što ću prvi meč igrati na centralnom terenu kao branilac titule. Jedva čekam da osetim to iskustvo, biće to sjajno za mene. – rekla je ona.

Teniska sezona suspendovana je barem do 13. jula, ali moguće je da će to produžiti, a nije isključeno ni da se otkažu svi turniri do kraja godine.

– Najgori scenario u mojoj glavi je da ova teniska godina bude u potpunosti otkazana, ali sada je najvažnije da ovo prebrodimo svi zajedno tako što ćemo slušati savete i ostati kod kuće. Sve drugo ćemo nadoknaditi. Trenutno, mislim da će nam trebati vremena do jula da se oporavimo od svega i pripremimo svi što bolje. Nadam se da će biti moguće da svi budemo potpuno spremni za US open, ali ni to nije sigurno jer je sada Njujork u veoma teškoj situaciji.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Simona Halep, Teniserke, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.