03/07/21 - 09:49h

“Federer je jedan od razloga zbog kojeg je publika protiv Novaka”

 

Amerikanac Denis Kudla poražen je od Novaka Đokovića u trećem kolu Vimbldona.


Federer i Djokovic

Tokom duela Novak je nekoliko puta burno odreagovao zbog prokokacije publike.

Činjenica je da je publika na turnirima često protiv srprkog asa, a Kudla je otkrio zašto misli da je to tako.

– Mislim da su ljudi, generalno, na strani autsajdera. Kada neko dominira u toj meri kao Novak, onda ljudi požele da se to promeni, da neko drugi počne da pobeđuje. – rekao je Kudla i nastavio:

– Verujem da je jedan od razloga i Rodžer Federer. Niko u svetu nema više navijača od njega i oni žele da Rodžer ostane rekorder (20 GS titula, aut.prim). Smatram da su navijači okrenuti protiv Đokovića i zbog toga-

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Maser July 3, 2021 Odgovori

Kudla ne slazem se s tobom Novaka nisu voleli ni kada je bio pocetnik i autsajder govorilo se remeti ravnotezu Rafi i Rodzeru koja sramota umesto da su ga kao novog podrzali kao tebe sada!!Ali nisu!!Onda je Novak postao zvezda i igra super tenis sada nije novajlija sada je vec legenda ali ga vidi cuda ne vole ni sada!!svi znamo zasto?!!zato sto je Srbin i dolazi iz njima omrazene Srbije!!i zato sto to kosi njihovo uverenje o njima kao Visoj Rasi sa Zapada kojima je sve dozvoljeno!!Taj komplex koji vekovima imaju vodio nas je u sve katastrofe do sada i vodi nas evo sada u novu katastrofu!!neka je nas Novak Ziv I Zdrav I Da Bog Da Da Pobedi Sada Na Vinbeldonu i Obori Sve Rekorde!!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.