03/07/20 - 13:39h

Fatma Idrizović: Hvala Novače, svetlosti naša!

 

Mlada srpska teniserka Fatma Idrizović zahvalila je Novaku Đokoviću na novčanoj pomoći njenom gradu Novom Pazaru u borbi protiv koronavirusa.


Fatma Idrizovic

Novak je donirao pet miliona dinara bolnici u Novom Pazaru za kupovinu neophodnih sredstava koji nedostaju na čemu mu je Fatma zahvalila na društvenim mrežama.

– Hvala svetlosti naša, naš Novače! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn. I kada smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja.
Hvala Novače, veliko i večno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ, svetlosti naša!
– napisala je ona.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Fatma Idrizović, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.