06/06/14 - 18:25h

Đoković “ispoštovao” Pežo (video)

 

Novak Đoković je u finalu Rolan Garosa. To je definitivno vest dana. U borbi za trofej na jedinom gren slemu koji mu nedostaje, Đoković će se sastati sa Rafaelom Nadalom, koji je u drugom polufinalu bio bolji od Endija Mareja. I dok se reketi ne ukrste u nedelju na Filip Šatrijeu, dotle se vredi podsetiti svih onih pozitivnih situacija koje je Đoković napravio u dosadašnjem toku turnira. Sigurno najupećatljivija scena je ona sa skupljačem loptica, ali je ovogodišnji Rolan Garos obeležila i Novakova saradnja sa zvaničnim partnerom turnira. Naravno, radi se o Pežou, za koji je Novak snimio i reklamu.

Djokovic ispostovao Pezo

Ovaj put, svoju “posvećenost” profesionalnom odnosu sa Pežoom, Novak je pokazao u četvrtfinalnom duelu protiv Raonića. Naime. Novak je lopticom oštetio Pežoovu reklamu sa bočne strane, ali je u svom stilu prišao i vratio spalo slovo na svoje mesto. Pored toga, našao je vremena da se namesti i za brzo fotografisanje sa natpisom Pežo.

Francuska kompanija znala je da ceni ovaj Novakov potez, pa je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici objavila ovaj video sa natpisom: “P” stands also for “P”artnership, što znači “P” znači takođe partnerstvo, aludirajući na slovo P koje je otpalo nakon Novakovog udarca.

Novak Djokovic knocks off Peugeot lettering ©FFT

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Rolan Garos, Tenis Video, Zanimljivosti


Komentari: 1

 
misa June 8, 2014 Odgovori

djole naboljisi podrska od smederevaca

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.