14/05/14 - 21:00h

Sjajni Nole u novoj reklami za Pežo (video)

 

Pre nekoliko meseci Novak Đoković potpisao je ugovor sa jednim od najpoznatijih proizvođača automobila na svetu. Francuski Pežo i naš prvi reket dogovorili su trogodišnju saradnju, tokom koje će francuski automobilski brend koristiti Novakove fotografije i stvari vezane za njega za potrebe sopstvenih marketinških aktivnosti. S druge strane, Novak će se pojavljivati u reklamnim spotovima i nosiće logo ovog brenda na rukavu tokom treninga i teniskih mečeva. Inače, Pežo ove godine slavi 30 godina uspešne saradnje sa Rolan Garosom. Takođe, razlog zbog koga je Pežo, sem odličnih rezultata, odabrao Novaka za zaštitno lice, je taj što je naš igrač veoma popularan u Kini, koja važi za najveće automobilsko tržište na svetu.

Djokovic pezo 1

Kako se Rolan Garos bliži, tako su Pežo i Đoković intezivirali saradnju, a kao njen rezultat dolazi nam i ova reklama pod nazivom “Road to Roland-Garros”. Inače, Pežo već nekoliko godina praktikuje da tokom vožnje igrača od hotela do teniskih terena pravi zabavne intervjue sa njima.

Da li se Đoković najbolje snašao u ovoj reklami, prosudite sami. Možda je ovaj njegov vic na putu do Rolan Garos kompleksa iz 2011. godine bio najbolja preporuka za saradnju srpskog i francuskog brenda.

Novak DJOKOVIC tells a joke ! (2011) - Road to Roland-Garros

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Novak Djoković, Rang Lista, Rolan Garos, Tenis Video, Zanimljivosti


Komentari: 1

 
Melissa Zuban May 15, 2014 Odgovori

Predivnoooo:)
Novak je sreca nase napacene zemlje:)
Svjetlost u mraku I zaista smo ponosni sto je deo nas I sto njegov vredni rad I trud iz Dana u dan napreduje:)
Svi ga postujemo I volimo:)

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.