03/07/21 - 11:46h

Đoković: Hvala ATP-ju što su odgovorili na naša pitanja

 

PTPA na čelu sa Novakom Đokovićem i Vaskom Pospišilom dobio je odgovor od ATP-a na određena pitanja.


Foto: Getty Images AsiaPac

Novak se ovim povodom odlasio posle plasmana u osminu finala Vimbldona.

– Mnogo posla nas očekuje dok pokušavamo da poboljšamo igru za sve nas. Veoma sam zahvalan na tome što smo postigli značajan napredak. Hvala ATP što su odgovorili na naša pitanja, hvala PTP igračima koja su dali više informacija o svemu. – napisao je on.

U saopštenju koje je izdao PTPA piše:

– Ohrabreni smo pozitivnim napretkom PTPA – zajedno sa našim članovima, navijačima, medijima i partnerima, napravili smo pošten i transparentan odnos prema svim igračima u našem sportu. Pre tri nedelje, bilo je jasno da će ATP glasati o predlogu od 30-godišnjem planu (sad 31-godišnjem). Uz podršku igrača, razvili smo strategiju brzog odgovora kako bismo – 1) obezbedili da se osigura prepoznatljivost PTPA kao organizacije osnovane od igrača za igrače, 2) da se ohrabri ATP za saradnju sa PTPA po nizu pitanja u vezi 30-godišnjeg plana, i pod trećom tačkom da se odloži glasanje. Sada možemo da kažemo da smo uspeli da ostvarimo sva tri cilja.

Zadovoljani smo što je ATP odgovorio na pitanje PTPA i što je važnije, fokusirao se na zabrinutost igrača u pismu koje su poslali, i u kom su odgovorili da mnoga pitanja našeg tima i naših igrača. U ime tnansparentnosti, PTPA je sva pitanja i odgovore stavio na uvid na sajtu ptpaplayers.com.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.