01/03/16 - 20:29h

DK:Kenguri sa Kirjosom protiv Amera

 


Proteklih dana govorilo se da Nik Kirjos neće nastupiti za Australiju u meču Dejvis kupa protiv SAD-a, a u pitanje je dovođeno i učešće Tomića. Posle današnje konferencije više nema nagađanja – Tomić već trenira, Kirgios se sutra priključuje timu.

Australia Davis cup team 2015

Nakon što je zbog povrede predao meč polufinala, Nik Kirjos nije bio siguran da li će zaigrati u meču Dejvis kupa. Medicinski nalazi davali su nadu navijačima Australije, ali Kirgios se nije pojavio na treningu juče i danas.
Njegov izostanak, danas je na konferenciji objasnio selektor Hjuit.

Proslavljeni teniser, koji će u meču protiv Sjedinjenih Američkih Država debitovati na mestu selektora, izjavio je da je udaljio tenisera sa treninga zbog virusa.

Nisam želeo da bude blizu ostalih momaka i prenese im virus. Nik je u dobroj formi, pokazao je da napreduje ove sezone, dok mu se nije desila povreda u Dubaiju, ali dobro. Ta povreda leđa više nije problem i očekujem da će biti spreman za petak“, izjavio je Hjuit.

Bernard Tomić, koji je trenutno reket broj jedan u Australiji, takođe će igrati, iako se u prethodnom periodu žalio na povredu zgloba.

Osećao sam bol i za vreme Australijan Opena, ali dobro sam. Jako sam srećan što igram i verujem da ću biti potpuno spreman za petak. Moram!

Neka igra počne! Ja verujem u svoje momke“, zaključio je Lejton Hjuit.

(Tenis Uživo, M. Petković)


Teme:   Bernard Tomić, Dejvis Kup, Lejton Hjuit, Nik Kirgios


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.