01/03/16 - 14:24h

Dobar znak: Novak trenirao u Pioniru

 

Tri dana pre početka Dejvis kup meča između Srbije i Kazahstana, Novak Đoković je trenirao u dvorani “Pionir” uprkos infekciji oka.

Novak Djokovic

Novak Djokovic


Najbolji teniser sveta je u utorak odradio prvi trening reprezentacije, u drugštvu kapitena Bogdana Obradovića i najiskusnijeg igrača Nenada Zimonjića, nakon nekoliko dana pauze zbog infekcije oka.

Podsetimo, Đoković je zbog tog problema predao meč četvrtfinala Dubaija Felisijanu Lopezu, usled čega je izgubio određen broj bodova. Uprkos aktivnoj terapiji, poboljšanja nije bilo, pa je njegov nastup za nacionalni tim u meču protiv Kazakstana (4-6 mart) bio pod znakom pitanja.

Ipak, Đoković je u razgovoru sa novinarima nakon treninga nagovestio da će biti u konkurenciji za jedan od dva singl meča koji su na programu u petak.

Odradio sam prvi trening posle nekoliko dana odmora i pokušaja da se oporavim što više mogu. Nosim taj problem sa očima još iz Dubaija. Još uvek nije dovedeno u optimalno idealno stanje, ali zadovoljan sam odrađenim prvim treningom. Još uvek nosim naočare i pokušavam da se što više zaštitim od spoljašnih uticaja koji štete očima. Odradio sam trening pre sat vremena, osetio sam podlogu, osetio dvoranu. Sutra ću opet trenirati. Nadam se da ću biti spreman za meč u petak – optimističan je svetski broj jedan.

Pročitajte još:

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.