04/06/21 - 18:45h

Đere: Zasluženo sam izgubio

 

Laslo Đere nezadovoljan je nakon ispadanja sa Rolan Garosa.


zimbio.com

On je u meču sa šestim igračem sveta propustio neke dobre prilike, ali smatra da je Aleksandar Zverev zasluženo došao do pobede.

– Imao sam šansu u drugom setu, to sam ispustio. Nisam se predao posle toga, ali ne znam.. Teško mi je palo, 5:3 i 40:0. Nisam igrao dobro. Čudni su bili uslovi, mnogo sporije nego prethodnih dana. Krov je bio zatvoren, ne znam koliko je to uticalo na uslove. Loše sam servirao, tako da generalno nisam se osećao dobro. Trudio sam se, ali igra nije išla. Dao sam sve od sebe, dobro sam počeo drugi set, ali da sam iskoristio set loptu, možda bi bilo malo drugačije. Ne znam u kom smeru bi otišao set. Ne može to da se dozvoli protiv ovakvog igrača, tri vezane set lopte na svoj servis. Zasluženo sam izgubio. – rekao je srpski teniser i dodao:

– Teško je bez prvog servisa, ne mogu da opišem koliko mi je sve bilo sporije nego protoiv Miše ili u prvom kolu. Jednostavno, dao sam sve od sebe pre dva dana. Opet, fizički sam se dobro opravio, osećao se juče dobro na treningu, ali u drugom setu sam imao dobre momente. Generalno,sve što sam osvajao bilo je više na silu, na borbu, nije bilo na igru. Drop-šot mi leti tri metra iznad mreže, pada po sred servis polja, užas.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Laslo Đere, Laslo Đere, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.